Zellei Tündi

Home / Zellei Tündi
Zellei Tündi

Zellei Tündi vagyok, Termékfejlesztő, gasztroblogger:

Gyerekkorom óta imádok sütni-főzni, az én világom cukormentes és szénhidrátcsökkentett lett, kiegészülve mára a gluténmentessel is. Hiszem, hogy egy étel egyszerre lehet egészséges és finom is, és azt is tudom, hogy nem kell betegnek lenni ahhoz, hogy ez fontos legyen valaki számára. Segíteni szeretnék másokon lisztjeimmel, amelyeket saját márkával védjegyeztem, hogy tudjam az ízt és a minőséget garantálni. Elsősorban életmód váltóknak ajánlom a termékeimet, azoknak, akik akár saját elhatározásból, akár valamilyen betegség kialakulásának okán fordulnak a mentes táplálkozás irányába. Legyen az IR, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, endometriózis, PCOS, vagy fogyás, a lisztjeim páratlan segítséget tudnak nyújtani!

A gluténmentes lisztkeverékeim adalékanyag és lisztkezelőszer mentesek, a modern táplálkozás részét képezve elengedhetetlenek a változatos és kiegyensúlyozott étrendhez. Kizárólag lisztek keverékéből állnak. Akkreditált gluténmentes üzemben készült termékek!

Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó lisztek keverékéből állnak, amelyek lehetnek csökkentett szénhidráttartalmúak is. Így cukorbeteg, IR, pajzsmirigy, endometriózis diétába is beilleszthetőek.

Ha gluténérzékeny vagy és fogyni szeretnél, akkor is kiváló választás, mivel jó szénhidrátokat tartalmaznak és kevesebb szénhidrátot, amely támogatja a fogyást is.

Magas rosttartalmúak, ezáltal is lassabb a felszívódásuk ezeknek a lisztkeverékeknek.

Vegán étrendbe is beilleszthetőek, sokoldalúan felhasználhatóak, mindenki a saját ízlésének, diétájának megfelelően készítheti el belőle kedvenc ételeit és süteményeit.

Zellei Tündi Gluténmentes fotó
Zellei Tündi CH csökkentett

Speciális csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverékek, adalékanyag és liszt kezelőszer mentes, természetes módon csökkentet szénhidráttartalmúak. Kizárólag lisztek keverékéből állnak. Glutént tartalmaznak.

A négyféle lisztkeverék ízben, összetételben és tápértékekben különbözik, de tulajdonképpen bármelyikből készíthető bármi vagy a másikkal helyettesíthető is. A négy termékem nevében benne is van, hogy mikhez ajánlom őket kifejezetten. Van lisztkeverékem süteményekhez, kelt tésztákhoz, kenyerekhez és nem utolsó sorban van teljes kiőrlésű lisztkeverékem is.

Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó lisztek keverékéből állnak, így cukorbetegek, fogyni vágyók és IR-esek is fogyaszthatják. Mivel kevesebb és jó szénhidrátokat viszünk be a szervezetünkbe velük, így a fogyást is támogatják.

A modern táplálkozás részét képezve elengedhetetlenek a változatos és kiegyensúlyozott étrendhez.

Talán a legizgalmasabb termékem a házi fagylalt, ami egy nagyon különleges édesség. Történelme igen gazdag, már kb.ötezer évvel ezelőtt készítették az ókori Kínában hóból, tejből és különféle gyümölcsökből. Eleinte csak a kiváltságosok fogyasztották. Hippokratész egyenesen gyógyszernek tartotta, Néró császár kedvence pedig a hóból, rózsavízből, mézből és gyümölcsből kevert összeállítás volt. Az első hazai fagylaldát a pesti belvárosban nyitotta bizonyos Peter Fischer. A kioszk tucatnyi fagylaltja közül Deák Ferenc különösen a gránátalma ízűt szerette.

Az első fagylaltokat még jéggel, vízzel készítették. A ma ismert fagylalt akkor jött létre, amikor először adtak hozzá tejet, tejszínt. Mára a különféle adalékmentes termékek piaca egyre bővül. Általános tendencia, hogy nemcsak az adott összetevőre érzékenyek keresnek mentes termékeket, hanem valamilyen diétát követve is egyre többen váltanak erre az életmódra. Legyen az gluténérzékenység, IR, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, endometriózis, PCOS, vagy fogyás, házi fagylaltjaim a nagy melegben is páratlan segítséget, felfrissülést tudnak nyújtani!

Zellei Tündi fagyi
Zellei Tündi shake

Ha egész nap rohanásban vagy és nincs időd enni, akkor gyors segítséget nyújt a Zellei Tündi Slim Protein Shake ami már kétféle ízben kapható, a csokoládé-vanília és az ír kávé ízben!

Én túlnyomó részt reggeli helyettesítésére használom, mert gyerekkorom óta nehézkes a reggelizés számomra, de van, hogy estére a vacsorát is kiváltom vele.

Fogyasztása után órákra eltelít és feltölti a szervezetünket energiával, éhezés nélkül.

Inzulinrezisztensek, cukorbetegek is fogyaszthatják!

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Nincsenek termékek a kosárban.