Nakd szeletek

Home / Nakd szeletek
Nakd

A 100%-ban természetes összetevőkből álló gyümölcsszeletek megérkeztek. A Nakd-nél arra törekednek, hogy minél kevesebb, de annál teljesebb összetevőkből álljanak a szeleteik. Semmi hozzáadott cukor, vagy szirup! Semmi stabilizáló anyag! Sőt még glutén sem! Csak aszalt gyümölcs és magvak, ezért a vegánok és a gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják! Válassz egy elképesztő ízt a Nakd hidegen préselt gyümölcsszeleteiből, itt a webshopban!

Csak gyümölcsök, zab, magvak és csipetnyi fűszerek. Ha a ropogósabb szeleteket kedveled, amik akár egy étkezést is kiválthatnak, akkor választhatod alma, banán, erdei gyümölcs vagy kakaós ízekben. Megnyugodhatsz, még ezek is gluténmentesek

Nakd
Nakd

Ami jó, az minden ízében jó! Kevés összetevő, és végtelen sok változat. Ez a Nakd szeletek titka. Az egyszerű ízeket kedveled? Akkor neked való a kakaós, vagy a kesudiós szelet. Szereted az őrült ízkombinációkat akkor az áfonyás muffin vagy a répatortás lesz a kedvenced. Bármilyen ízlésed is legyen a több mint 15 féle gyümölcsös szeletből megtalálod a neked valót.

Nem akarsz egy Nakd szeletet egyben befalni? Beosztó típus vagy? Vagy csak simán szeretnéd mással is megosztani az élményt? Akkor a Nakd falatkák neked valók epres és sóskaramell ízekben. Tökéletes kiegészítői lehetnek egy zabkásának vagy joghurtnak.

Nakd
Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Nincsenek termékek a kosárban.