Krémek és Snackek

Home / Krémek és Snackek
Krémek

Az egészséges táplálkozásnak nem kell feltétlenül nehéznek lennie. Az egész a megfelelő egyensúlyról és az okos választásokról szól. Ilyen okos választások a svéd HealthyCo termékei. Ínycsiklandóan finom, kenhető krémek hozzáadott cukor nélkül, magas fehérje tartalommal, így a szigorú edzésben lévők is megengedhetnek maguknak egy kis édes kényeztetést. Az egészségnek pedig kéz a kézben kell járnia a környezet védelmével. Ezért a HealthyCo termékek nem tartalmaznak pálma olajat – ellentétben a hasonló termékek döntő többségével – így védve az esőerdőket a felesleges pusztítástól. Szerencsére több ízből is választhatsz okosan, úgymint fehércsokoládé, mogyorós-kakaós, vagy sós-karamell.

Egy protein szelet, ami nem csak magas fehérje tartalmú, de nem tartalmaz pálma olajat, és egy csipetnyi hozzáadott cukrot sem. Nem lehet más, csak okos választás. Cukor nélkül édesíti meg még a legkeményebb edzés napot is. Megunni sem fogod, mert elérhető fehércsokoládés és mogyorós-kakaós ízekben is.

Krémek
Snack

Az olasz Lazzaroni család története a 18. század elejéig nyúlik vissza, amikor is Carlo Lazzaroni megalapította az Amaretto likőr gyártó céhét.  A 19. században Luigi Lazzaroni kezdett el süteményeket gyártani egy külön vállalkozásban. Az új irány annyira túlszárnyalta a várakozásaikat, hogy a 20. századra már 350 féle különböző kekszet és süteményt állítottak elő, és szállítottak világszerte. 2010-ben az idők szavára hallgatva létrehozták a gluténmentes, és a cukormentes termék skálájukat is. Melyek közül már Ön is választhat itt a webshopban.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Nincsenek termékek a kosárban.