Kakaóporok

Home / Kakaóporok
Duel

Cégünk 2014-óta foglalkozik kakaóporok kis- és nagykereskedelmével. Az eltelt időben közel 1000 tonna kakaópor fordult meg nálunk. Mind a kis és a nagykereskedelem részére széles típus és márka választékkal állunk rendelkezésre. Portfóliónkban elérhetőek a holland, német, spanyol gyártók termékei. A kakaóporok teljes típusválasztékát kínáljuk az ügyfeleinknek legyen szó natúr, alkalizált, 10-12% kakaóvaj tartalmú, 20-22% kakaóvaj tartalmú, 22-24% kakaóvaj tartalmú termékekről.

A Duel™ kakaóporok cégünk egyedi fejlesztései. Büszkén mondhatjuk, hogy nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülállóan széles választékkal rendelkezünk a kiskereskedelem részére. A választékban fellelhetőek alap kakaóporok, ízesített kakaóporok, és speciális italpor keverékek. A Duel™ kakaóporok minden igényt kielégítenek legyen szó sütésről, vagy kakaó ital készítésről. Ahogy a mottónk is mondja: Mindenkinek van egy kakaónk

Kakaópor
img1-3

Kiválóak sütéshez, és forró italok készítéséhez, 75g-os és 200g-os kiszerelésben is elérhetőek. De akár az alkalizáló anyag nélküli natúr verzió is választható.

Kakaóporok egy kis ízesítéssel megbolondítva. Minden piskótát vagy forró csokit egy ízélménnyé varázsolnak. Ezekkel a kakaóporokkal nem lehet a sütést elrontani. 10-12% és 20-22% kakaóvaj tartalommal is elérhetőek.

img2-4
img1-5

A Duel™ kakaóporok legkülönlegesebb darabja. Kiválóan oldódik mégsem tartalmaz hozzáadott cukrot, mint az instant kakaóporok többsége. Magas kakaótartalom (85%)! Hozzáadott D-vitaminnal és Stevia-val! Csak 4g egy adag!

Csomagoló kapacitásunknak köszönhetően bátran ajánljuk kiskereskedelmi bolt hálózatoknak, és nagykereskedelmi cégeknek kakaóporok sajátmárkás, illetve bérgyártását. Mellettünk szól, hogy több éves tapasztalattal rendelkezünk a piacon mind az alapanyagok kiválasztásában, mind a vevői igények felmérésének terén, így akár a termékek megtervezésében is aktívan részt tudunk venni. Keressen minket bizalommal!  

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Nincsenek termékek a kosárban.