Beanies

Home / Beanies
banner_b-1

A Beanies márkát 2011-ben alapította két lelkes íz megszállott az Észak-angliai Darlington-ban. Jó hely ez a világmegváltó ötletekhez, hiszen Stephenson gőzmozdonya is innen indult világhódító útjára. Azóta a Beanies kialakította az elérhető legszélesebb instant kávé választékot a legfinomabb és legészbontóbb ízekből. Az eltelt időben a Beanies kávék nem csak Darlington-t, de Nagy-Britanniát is kinőtték, hiszen több mint 30 országban elérhetőek, köztük Magyarországon is a Marvorino által.

Amikor megkóstolunk egy Beanies kávét, akkor az ízért és illatért felelős érzékszerveink édes ízérzetet közvetítenek az agyunknak. De hogy is lehet ez? Egyszerű! A kávéban található íz és illatanyagokhoz a valós életben mindig egy édes íz párosul (csokoládé, mogyoró, karamella, mézeskalács), így az agyunk úgy érzékeli, hogy ez esetben is édes, amit éppen kortyolgatunk. Csodás nem?

banner_s-2
banner_b-3

Hogyan lesznek ennyire ízletesek a Beanies kávék? Prémium, fagyasztva szárított kávéink esetében egy a Beanies által fejlesztett egyedi ízesítési technológiát alkalmaznak. Ez egy szigorúan ellenőrzött folyamat, így minden egyes kávézásunk alkalmával ugyanúgy élvezhetjük kedvenc Beanies-ünk ízeit. Más gyártókkal ellentétben- akik csak befedik az instant kávét- mi a kávé granulátum belsejébe juttatjuk az ízeket, így kialakítva a Beanies minőségét.

Kíváncsi vagy az elérhető legszélesebb ízesített kávé választékra? A webshopunkban mindent megtalálsz. Az olyan alapízektől fogva mint a vanília, csokoládé, mogyoró, az igazi ízbombákon keresztül, mint  a csoki-narancs, amaretto, irish cream egészen a barista válogatásig. Nézd végig a több mint 30 ízt felvonultató kavalkádot! Egyes ízeket akár koffeinmentes kivitelben is!

banner_s-4
banner_b-5

Nem tudsz dönteni melyik ízt is szeretnéd? Bízd ránk a választást a többféle 3 db-os, illetve 9 db-os válogatásból. Közeleg a karácsony? Vagy a húsvét? Mi meglepünk igazi ünnepi ízekkel, hogy te is meglephesd szeretteidet.

A Beanies-nél gondoltak az úton lévőkre is, ezért fejlesztették ki az egy adagos termékeiket, melyekből kedvedre válogathatsz a kedvenc ízeid közül. Ha klasszikus Beanies ízvilágra vágysz, akkor a 12 féle ízt tartalmazó válogatás lesz a kedvenced. Éppen úton vagy, vagy rohansz? Nincs kéznél tej? Akkor a kókusztejporos 2in1 válogatás lesz nálad a nyerő. Mind a két terméket megtalálod a webshopban.

banner_s-6
banner_b-7

A Beanies-nél mindenki az ízek szerelmese, ezért nem hagyták parlagon a klasszikus kávé fogyasztókat sem. A minőséget itt a gondosan válogatott 100% Arabica kávészemek biztosítják egészben, vagy őrölten is. Ha le szeretnéd porolni a kávéfőződet és megtölteni egy őrült ízzel, akkor a webshopunkban mindent megtalálsz, legyen az egy klasszikus csokoládé, vagy egy elképesztő mocha-narancs.

Vegánok, vegetáriánusok fogyaszthatják?

Igen, kivéve a 2in1 kávékat.

Tartalmaznak allergén mogyoró féléket?

Nem.

Gluténmentesek?

Igen.

Tartalmaznak cukrokat?

Nem, kivéve a 2in1 kávékat

Tartalmaznak alkoholt?

Nem, még az Irish Cream sem.

Honnan származik a kávé?

A felhasznált alapanyag Brazília lejtőin terem.

Hogyan tároljam a kávéim/Meddig marad friss?

Javasolt száraz, hűvös helyen tárolni. A védőfólia eltávolítása után, 4 héten belül el kell fogyasztani.

Hány adagot tartalmaz egy üveg Beanies?

Átlagosan 25-30 adagot tartalmaz egy üveg. Amennyiben erősebben szereted, úgy egy fél teáskanállal többet tegyél bele. De vigyázz, tényleg erős!

Érdemes tejet hozzáadni?

Ha tejjel szereted a kávét mindenképpen.

Mihez ajánljátok még a Beanies-eket?

Kiváló választás frappék, smoothie-k, fehérje turmixok és sütemények ízesítésére is. De az utóbbiból kérünk egy szeletet!

banner_s-8
Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Nincsenek termékek a kosárban.