Aranyfácán

Home / Aranyfácán
Arany

A méltán híres Aranyfácán sűrített paradicsomok története 1934-ben indult. A névjegyként is használt aranyfácán emblémát és nevet, a Nagygombos környékére telepített madarakról kapta. Ugyanis az első paradicsomok erről a környékről kerültek az üzembe feldolgozásra. A konzervgyár első tulajdonosa a Báró Hatvany család volt. Az államosítás után gyorsan az ország legnagyobb konzervgyárai közé emelkedett a maga éves 90.000 tonna nyersanyag feldolgozásával. Az Aranyfácán Konzervgyár azon kevés üzemek egyike, mely nem tűnt el az idők folyamán, hanem ma is tovább erősíti a magyar élelmiszeripar hírnevét. A védjegy a mai napig is 70 országban van bejegyezve Kelet- és Nyugat Európán keresztül egészen az arab világ országaiig.

Változatlan receptúra több mint 80 éve. A kíméletes technológiának hála magas beltartalmi értékekkel bír (magas vitamin, ásványi anyag, likopin tartalom). A kíméletes hőkezelésnek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem. A paradicsomsűrítmények felhasználása nagyon sokrétű. Szószok, főzelékek, mártások, raguk alapjául szolgál. Választékunkban a 70g-os kiszereléstől egészen a 850g-osig elérhetőek.

Fácán
Aranyfácán

Különleges ketchupok, melyeknek alapja a több mint 80 éves receptúra alapján készült Aranyfácán Paradicsomsűrítmény. A kevés, gondosan kiválasztott összetevő a garancia arra, hogy a legegészségesebb, teljesen allergénmentes szószok kerüljenek a vásárlók asztalára. A ketchupok között mindenki megtalálja az ízlésének valót, hiszen elérhető ínyenc, csípős vagy fitt (steviaval édesítve) változatban is. Egy tudatos fogyasztó asztaláról nem hiányozhat.

Egy gyors tészta étel elkészítéséhez a megfelelő választás az Aranyfácán tésztaszószok egyike. Legyen szó bolognai mártásról, vagy egy kellemesen hagymás-borsos magyaros tésztaalapról. A termékek fő összetevője az Aranyfácán Paradicsomsűrítmény, illetve gondosan válogatott fűszerek és zöldségek. Ennek a kombinációnak lett az eredménye a jellegzetes ízvilágú, egészséges, és teljesen allergénmentes Aranyfácán tésztaszószok mindegyike.

krém
Blokk 5

Az olasz konyha egyik alap összetevője kiváló magyar paradicsomból elkészítve. A szép sűrűn folyó állag, az eredeti paradicsom íz kiváló alapot ad pizzaszószok, levesek készítéséhez, de akár magában is fogyasztható. Természetesen ez a termék is teljesen allergén mentes. Sem tartósítószert, sem sót vagy hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Nincsenek termékek a kosárban.